Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kendi işini kuracak gençlere kredi detayları!

Haber Muhtarı olarak gündeme

Haber Muhtarı olarak gündeme etkisini vuran kendi işini kuracak gençlere kredi detayları araştırılıyor. Peki gençlere verilecek olan bu kredinin detayları neler? İşte ilk kez detaylar ve daha fazlası da Haber Muhtarı’nda yer alıyor.

Devlet bankalarından biri olan Türkiye Halk Bankası, kredi ihtiyacı olan esnaflara özel %100 faiz indirimi yaparak faizi sıfıra düşürüyor. Halkbank faizsiz krediden yararlanmak için en az 1 yıllık ustalık belgesine sahip olmak ve ustalık belgesiyle ilgili meslek kolunda en az 1 yıl içinde işletme kurmuş olmak gerekiyor. Esnaf ve sanatkârlar için verilen bu kredi imkânından faydalanmak istendiğinde aynı işletme için başka bir kuruluştan destek alınmamalıdır. Bu faizsiz esnaf kredisinden yararlanmak için ticari faaliyete ve vergi mükellefiyetine devam ediyor olmak gerekir.

Halkbank; KOSGEB girişimcilik eğitimini tamamlayan, KOSGEB tarafından projeleri onaylanan gençler için faizi sıfırlıyor. 35 yaşını doldurmamış olmak şartı aranan bu destekte 300.000 TL’ye kadar faizsiz kredi desteği almak mümkün. 

Detayların torba yasada kanunlaşarak Meclis’ten geçmesi sonrası belli olması bekleniyor.

Bizi takip etmeye devam edin.