Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2024 yılı borç kapatma kredisi veren bankalar

Bankaların 2024 yılı borç

Bankaların 2024 yılı borç kapatma kredisi faiz oranları ve geri ödeme tutarları belli oldu.

ING BANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ 2024

Kredi borçlarını ING’ye taşıyanlar %3,49’dan başlayan faiz oranlı kredilerimize başvurarak farklı bankalara olan borçlarını kapatabilirler.

  • Kredi kampanyamız, 3-36 ay vadeler arasında geçerli olup dosya masrafı kredi tutarının binde beşi kadar alınır.
  • Kredi kampanyamızın aylık akdi faiz oranı %3,49 ile %8,99 arasındadır, ödeme performansınıza göre değişiklik gösterir.
  • Müşterimizseniz, ing.com.tr ”Hemen Başvur”dan, ING İnternet Şubesi’nden ve ING Mobil’den kredinizi anında kullanabilirsiniz.
  • Müşterimiz değilseniz, kredinizin onaylanmasının ardından, şubeye gitmeden evraklarınızı kurye aracılığı ile tamamlayıp kredinizi kullanabilirsiniz.
  • 3 ay erteleme kampanyası 36 ay vadeye kadar uygulanır. 36 ay seçeneğinde 3 ay erteleme ile 33 ay vade üzerinden ödeme planı oluşturulur. Bu kampanyadan, 31 Ocak 2024’e kadar yararlanabilirsiniz.
  • Turuncu Ekstra Avantajlı Kredi nakit iade özelliği,
    • ING Kredi Noktası’ndan yapılan alışverişler için kullanılan kredilerde başka koşullar geçerli olur.
    • 50.000 TL altı kredi kullanımlarından yansıyan avantajlı faiz oranları, ilk kredi kullanımı için yansır. Kampanya süresi boyunca diğer kredi kullandırımlarında yansıyacak Turuncu Ekstra Avantajlı Kredi faiz oranı %3,54’ten başlamakta, vadeye göre değişmektedir.
  • Nakit iade işlemleri için bu faiz oranı üzerinden hesaplama yapılır. Banka, kampanya kapsamında, bu gösterge faiz oranını değiştirme hakkını her zaman saklı tutar.
  • %3,49’dan başlayan faiz oranlarından, KKB skoru 1850 ve üstü olan müşteriler sigortalı tekliflerde faydalanır. Belirtilen faiz oranları 3.000-50.000 TL arası tutarlar için 3-36 ay vadede geçerlidir. ING müşterisi olmayanlar için kimlik teyit süreci şubeye gitmeden kurye ile tamamlanabilir. ING, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve uygun görmediği kredi başvurularını onaylamama hakkını saklı tutar.

2024 GARANTİ BANKASI BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Borç transferi kredisi ile diğer bankalardaki bir veya birden fazla bireysel ihtiyaç kredinizi ayrıcalıklı borç transferi faiz oranları ile Garanti BBVA’da tek çatı altında toplayabilir, ödemelerinizi 36 aya varan vade seçenekleriyle zorlanmadan yapabilirsiniz. Üstelik borç transferi kredisi için dosya masrafı da ödemenize gerek yok!

  • Borç transfer kredisi kampanyası 3 ilâ 36 ay arasında vade seçeneğiyle sunulmaktadır. Mevcut kredilerinizin vadelerini uzatabileceğiniz ve aylık ödeme tutarlarını düşürerek bütçenizi rahatlatabileceğiniz kampanya dahilinde borç kapatma kredisi hesaplama işlemleri, kullanılan kredi tutarı ve vade süresine göre değişen faiz oranları üzerinden yapılmaktadır.
  • Bankamızdan kullanacağınız bireysel ihtiyaç kredisi için çalışan, emekli ve kira geliri sahiplerine 36 ay, sadece şahıs firması veya firma ortağı geliri olan müşterilerimize 36 ay vade imkânı sunulmaktadır. Ticari amaçlı ihtiyaç kredileri için vade sınırı 36 aydır.
  • İhtiyaç kredileri ile ilgili yasal düzenlemeler uyarınca 16 Eylül 2021 itibarıyla kalan ana bakiye toplamı 50.000 TL ve altındaki ihtiyaç kredileri için en fazla 36 ay, 50.000 TL ila 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredileri için en fazla 24 ay, 100.000 TL üstündeki ihtiyaç kredileri için en fazla 12 ay vade limiti sunulmaktadır.

2024 YAPI KREDİ BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Borç Transfer Kredisi ile kredilerinizi Yapı Kredi’ye taşıyın, tek kredi altında rahat rahat ödeyin!

Borç Transfer Kredisi size özel indirimli faiz oranlarından yararlanarak başka bankalardaki açık kredilerinizi Yapı Kredi’ye taşıyın, ödemelerinizi kolaylıkla yapın.

Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’nde Krediler > Bireysel İhtiyaç Kredisi Başvurusu ve Kullanımı adımından sürecinizi başlatabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız Şifre Al/ Şifremi Unuttum menüsünden hemen yeni bir şifre alabilirsiniz.