Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

UYAP araç satış ilanlarına nereden bakılır, nasıl alınır?

Ulusal Yargı Ağı Projesi

Ulusal Yargı Ağı Projesi (UYAP) devletin elinde kullanmadığı araçları satışa çıkarıyor. Satışlar UYAP ihale sayfası üzerinden gerçekleştirilirken vatandaşlar da bu ilanlara e-devlet hesaplarıyla giriş yaparak hem görüntüleyebilir hem de teklif verebiliyor. Açık artırma usulü ile satılan araç satış ilanları ile ilgili de vatandaşlar bu ilanlara nereden bakacaklarını nasıl teklif verip alabileceklerini de araştırıyor.

UYAP üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı ve 456 adet ikinci el aracın satışa çıkarıldığına yer verildi.

1 Kasım’da alınan karardan sonra Yedieminlerde tutulan araçların satışlarına karar verilmiş ve araçlar, piyasa fiyatının altında satışa çıkarılmıştı. Bugün ile birlikte yeni duyurular yayınlandıve 856 aracın satışa çıkarıldığına yer verildi.

SATIŞA ÇIKAN ARAÇ TÜRLERİ

İşte satışa çıkan araç türleri:
456 otomobil

1 arazi aracı
41 kamyon
240 kamyonet
29 minibüs
49 motosiklet
7 otobüs
33 traktör

UYAP ARAÇ SATIŞ İLANLARINA NEREDEN BAKILIR?

Google’a “UYAP” yazın. Çıkan sonuca tıklamanızın ardından giriş sayfası karşınıza çıkacak:

Bu ekranın sağ üst tarafında “Giriş Seçenekleri” kısmına tıklayarak “E-Devlet” ile giriş yapmanız gerekecek. Çıkacak ekranda e-devlet ile giriş bilgilerinizi girerek giriş yapın. Girmenizin ardından aşağıda ki gibi bir ekran karşınıza çıkacak:

Bu ekranda “Taşıt” kısmını seçtikten sonra Alt kategori kısmında da satışta olan bakmak istediğiniz aracın türünü seçin. Biz otomobil olarak seçip sonrasında aynı kutucuğun sağ tarafında yer alan turuncu renkteki “Ara” butonuna tıklayarak aramamızı gerçekleştiriyoruz.

Sonrasında aşağıda ki gibi ilanlar tek tek listelenmiş olacak. Burada verilen teklifleri kaç lira ile başlayacağını gibi birçok bilgiye de ulaşabilirsiniz.

Türkiye’de bu tarz fırsat ve son dakika gelişmelerden haberdar olmak için mobil uygulamamızı telefonunuza indirebilirsiniz.

Buraya tıklayarak ücretsiz olarak Haber Muhtarı uygulamasını telefonunuza kurabilir ve tüm gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.