Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kamu personel alım ilanlarına nereden bakılır?

Kamu personel alım ilanlarını

Kamu personel alım ilanlarını araştıran vatandaşlar bu süreçte tek bir ekranda birden fazla ilanlara nereden bakabileceğini araştırıyor. Bu süreçte de devlet tarafından her geçen gün Resmi Gazete’de çeşitli ilanlar yayınlanabilmektedir.

Resmi Gazete’de yer alan ilanlar aynı gün yürürlüğe girerken ilan detayları, şartları ve tüm detaylara da nereden ulaşılacağı merak konusu olmuştur.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’na ait kamu personeli alım ilanları resmi sayfasından her geçen gün çeşitli ilanlara da ulaşabilirsiniz.

Kamu Personel Alım İlanları

Kamu Personeli Alım İlanları’na devlete bağlı Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın hazırlığı sistem üzerinden ulaşabilirsiniz.

Web sayfasına girdiğinizde ekranlar sizi bu şekilde karşılayacak. Bu ekranda aşağı kısımda hangi tarihlerde hangi ilanların geldiği ve başvuru tarihlerini de ilanların yanında kırmızı yazıyla yer alan yazılardan öğrenebilirsiniz.

Kamu personeli alım ilanlarını incelemek için buraya tıklayınız.

Bu ekranda başvuruların devam ettiği tüm ilanları inceleyebilir ve istediğiniz kurumun ilanlarına da üstüne tıklayarak detaylarına ulaşabilirsiniz.