Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Faizsiz kredi veren bankalar (Aralık 2023)

Faizsiz kredi veren bankalar

Faizsiz kredi veren bankalar (Aralık 2023) – İş Bankası, Akbank, Garanti BBVA, Yapı Kredi, QNB Finansbank, Kuveyttürk, ve Denizbank tarafından yapılan açıklamada bankada hesap açanlara 10 bin TL,15 bin TL, 20 bin TL, 25 bin TL faizsiz nakit avans imkanı sunulacağına yer verildi.

İş Bankası 20 bin TL

QNB Finansbank 10 bin TL

Denizbank 10 bin TL

Kuvettürk 10 bin TL

Yapı Kredi 15 bin TL

Garanti BBVA 25 bin TL

Akbank 20 bin TL

İŞ BANKASI FAİZSİZ KREDİ (ARALIK 2023)

Kampanyadan 01.12.2023 – 31.12.2023 tarihleri arasında İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış müşteriler yararlanabilecektir.

Faizsiz Taksitli Nakit Avans sadece 6 ay vade için geçerlidir.
Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 TL ile 20.000 TL arasında olacaktır.
Sadece İşCep ve Maximum Mobil kanallarından kullanım sağlanabilecektir.
Kullanılabilecek Taksitli Nakit Avans tutarı, kartın kullanılabilir nakit avans limiti ile sınırlandırılmıştır.
Kampanya kapsamında tanımlanan Faizsiz Taksitli Nakit Avans tutarı, azami 2 seferde ve toplamda tanımlanan tutarı geçmeyecek şekilde kullanılabilecektir.
Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, kredi kartının fiziki teslimini beklemeden Maximum Mobil’den kredi kartı limitinin % 50’sini aşmamak koşuluyla 5.000 TL ‘ ye kadar (5.000 TL dahil) kampanya kapsamında faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilecektir.
6 aydan farklı vadelerde ve 20.000 TL üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacaktır.

QNB FİNANSBANK FAİZSİZ KREDİ (ARALIK 2023)

QNB Finansbank tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve 10 bin TL faizsiz 6 ay vadeli kredi verileceği duyuruldu.

DENİZBANK FAİZSİZ KREDİ (ARALIK 2023)

“MobilDeniz’den yeni müşteri olanlara özel, %0,99 faizli 10.000 TL’ye varan kredi ve %0 faizli 10.000 TL’ye varan taksitli nakit kampanyalarının şartlarına aşağıdaki kampanya başlıklarına tıklayarak ulaşabilirsiniz.”

Kampanya, 27.11.2023 – 31.12.2023 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyadan, 27.11.2023 – 31.12.2023 tarihleri arasında MobilDeniz uygulamasını indirip ilk kez DenizBank müşterisi olan ve Mobildeniz, DenizBank.com, İnternet Bankacılığı ve DenizKartım uygulaması aracılığıyla yapılan bireysel kredi kartı başvurusu sonrası onaylanan kart sahibi müşterilerimiz faydalanabilir.
Kampanya bireysel asıl kredi kartları için geçerlidir. Ek kartlar, Business kartlar, İşletme kartlar, Üretici Kartlar, Net Kart ve Banka kartları kampanyaya dahil değildir.
Bir müşteri, kampanyadan yalnızca 1 defa faydalanabilir.
Kampanyadan yararlanabilmek için, başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü DenizBank Bireysel Kredi Kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gerekmektedir. 06.11.2023 tarihi itibariyle kartını kapatıp, yeni kart alınması durumunda, kampanyaya dahil olunamaz.
10.000TL, 0 faizli, 6 ay vadeli Taksitli Nakit Avans hakkı, Bireysel Kredi Kartı onaylandığı günün 2 iş günü sonrasında tanımlanır ve kredi kartının kullanılabilir limitinin yeterli olması durumunda, hak tanımlanan tarih ile 15.01.2024 tarihleri arasında kullanılabilir.
Onaylanan kart limitine göre, 250 TL ile 10.000 TL arasında Taksitli Nakit Avans kullanımı yapılabilir.

KUVEYTTÜRK FAİZSİZ KREDİ (ARALIK 2023)

Kuveyttürk tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve vade farksız 10.000 TL nakit avans verileceği bildirildi.

01.10.2023 tarihinden itibaren mobilden Kuveyt Türklü olan müşterilerimiz 31.12.2023 tarihine kadar vade farksız 10.000 TL’ye kadar ihtiyaç finansmanı kampanyasına başvurabilecektir.
Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerimiz Kuveyt Türk Mobil’den İhtiyaç Kart başvurusunda bulunmalıdır.
Tahsis süreçleri olumlu olan müşterilerimiz kampanyadan yararlanabilecektir. Bankamız finansman kullandırım politikaları çerçevesinde, finansman başvurusunda bulunan her müşterimiz için ayrı değerlendirme yapmaktadır.
Kampanya kapsamında müşterilerimiz 2 ay ertelemeli, 6 ay vadeli İhtiyaç Kart kullanabilecektir.
Kampanya tek kullanımlıktır. Kampanya süresi boyunca 1 kişi en fazla 1 kez kampanyadan faydalanabilir.
Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.
Kuveyt Türk kampanya koşul ve tarihlerini değiştirme, sonlandırma hakkını saklı tutar.

YAPI KREDİ FAİZSİZ KREDİ (ARALIK 2023)

Banka tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“1 – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil’i indirerek Yapı Kredili olun, TROY logolu kredi kartı da alarak 15.000 TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanın!”

KAMPANYA KOŞULLARI

Kampanyadan 1 – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında Yapı Kredi’ye ilk defa müşteri olanlar yararlanabilecektir.
Kampanyadan Yapı Kredi Mobil’i indirip “Yapı Kredi Müşterisi Ol” adımından ilerleyerek süreci tamamlayan müşteriler yararlanabilecektir. Süreci bu şekilde tamamlamayan müşteriler Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanamayacaktır.
Kampanyadan Yapı Kredi Mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra 15 gün içerisinde bireysel kredi kartı başvurusunda bulunup, başvurusu bankamızca değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartlarının kullanıma açılması durumunda yararlanabilecektir.
Kampanya tanımlamaları kredi kartı açıldıktan sonra 7 gün içerisinde yapılacaktır. Kampanya tanımı sonrasında 15 Ocak 2024’e kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanılabilecektir.
Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasından kapsamında kredi kartı açılışından sonra sadece bir kez faydalanılabilecektir. Kampanya kapsamında kullanılacak maksimum taksitli nakit avans tutarı 15.000 TL’dir ve sadece 6 ay vade için geçerlidir. Koşulların sağlandığı tutarın tek seferde çekilmesi gerekmektedir. Parçalı kullanımlarda faiz yansıyacaktır.
Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından 15 Ocak 2024’e kadar Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi veya ATM üzerinden yararlanılabilecektir.

GARANTİ BBVA FAİZSİZ KREDİ (ARALIK 2023)

Garanti BBVA tarafından bir son dakğika açıklaması yapıldı ve yapılan açıklamada faizsiz 25 bin TL’lik kampanyanın başladığına yer verildi.

Faizsiz kredi kampanyasından 16 Kasım – 14 Aralık tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterilerimiz faydalanabilir.
Faizsiz kredi kampanyasına katılanlar, Mobil’den Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli krediye başvuru yapıp kullanabilir.
Herhangi bir sebeple müşteri olma sürecinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz.
Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak kredi başvuruları için geçerlidir. Şubelerimizde geçerli değildir. Herhangi bir sebeple müşteri olma ve kredi başvuru süreçlerinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz.
Kredi başvurunuzu Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’teki Başvurular > Kredi > İhtiyaç Kredisi adımları üzerinden azami 10.000 TL ve 6 ay vade olarak seçerek kampanyalı krediye başvurabilirsiniz.
Söz konusu kredi talepleri bankamız tarafından değerlendirilerek olumlu bulunması halinde karşılanacaktır.
Olumlu değerlendirilerek onaylanan kredi, Garanti BBVA Mobil ve İnternet kanalları üzerinden kullanılabilir.
Sıfır faizli kredi kampanyası kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL maksimum kredi tutarı 10.000 TL, maksimum vade ise 6 aydır. Şahıs firmaları için ticari amaçlı destek kredisinin maksimum vadesi 6 aydır.

AKBANK FAİZSİZ KREDİ (ARALIK 2023)

“Hemen mobilden Akbanklı ol, kredi kartına başvur. 20.000TL’ye varan %0 Faizli Taksitli Avansını 6 ay vadeye kadar ücretsiz kullan!”

KAMPANYA KOŞULLARI

Kampanyadan 1 – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilir.
Yukarıda belirtilen tarihler arasında yeni Akbanklı olanların; ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 26.01.2024 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekmektedir.
26.01.2024 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 31.01.2024 tarihine kadar faydalanabilecektir.
Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyadan faydalanabilir.